About US

01

Prorent

“Pro Rent” është kompania e pare ne Shqiperi qe jep paisje me qera, per kompani qe merren me produksione dhe evenimente artistike.
“Pro Rent” ofron një gamë të gjerë të pajisjeve për përdorim në teatër, televizion, koncerte, ekspozita. Gjithashtu sherbime te tjera si, projektim, zbatim, operatore, teknik, ‘furnizuesi juaj i pajisjeve në Shqiperi por edhe me gjere’.
“Pro Rent” nuk është vetëm një shumëllojshmëri por edhe inovative. Shërbimet e brendshme teknike zhvillojnë zgjidhje për të lehtësuar punën tuaj.
“Pro Rent” është një nga kompanitë më të mëdha me qera që vazhdon të investojë në produkte dhe teknika të reja. Produktet janë të rëndësishme, por “Pro Rent” është kryesisht një ekip profesionistësh të rinj, të motivuar dhe kreativë që kuptojnë çdo sfidë me kënaqësi. Kjo e bën “Pro Rent” një mjedis të këndshëm pune.

5% Discount
No prize
Next time
Almost!
Try Again
15% Discount
No Prize
No luck today
Almost!
20% Discount
No prize
Unlucky
Get your chance to win a prize!
Enter your email address and spin the wheel. This is your chance to win amazing discounts!
Our in-house rules:
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.